Be Pure Be Natural

Pure Jute®: Een eigen merk, een eigen designcentrum, een nieuwe kijk op een eerlijke en duurzame toekomst!

Kwaliteitsproducten van gecertificeerde jute, juco & biologisch katoen: Ontwikkel nu samen met ons jouw product op maat en geef jouw bedrijf, event of campagne een natuurlijke boost met pure uitstraling.

Innovatie: Klimaat verandering vraagt naar Innovatieve oplossingen. Hier kunnen we je bij helpen.

Social business, aandacht voor de gehele keten: Pure Jute vindt dat échte handel gaat over aandacht voor de gehele keten: voor een echte eerlijke prijs met de beste certificeringen worden onze producten klimaat neutraal geproduceerd. Dit straalt door in onze manier van werken, zowel richting onze klanten als naar alle medewerkers die bij de productie zijn betrokken.

17 Global Goals of Sustainable Development opgesteld door United Nations: Pure Jute investeert indirect in duurzame projecten waarbij armoede bestrijding, biologische landbouw en climate change de hoofdrol spelen. Hiermee dragen we bij aan de 17 Global Goals of Sustainable Development.

Familiebedrijf: Pure Jute® is opgericht in 2010 door Désirée Rasenberg en samen met haar vier dochters runt ze het familiebedrijf. Désirée wilde twee dingen: een betere toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden én een schonere aarde. Daarom besloot ze beide werelden met elkaar te verbinden: 2getherforNature. Wij zijn importeur en groothandel voor bedrijven, instellingen en de overheid. Met onze ruime ervaring kunnen wij pure kwaliteitsproducten voor jou op maat leveren. Heb je interesse in een kleine oplage? Neem ook dan contact met ons op voor de mogelijkheden.